Egyre többen választják az Online nyelvórákat!

   

Éves szinten 17-18%-al nő az Online nyelvtanulást választók tábora 2019-2023 között világszerte. Fő mozgatórugója az Online tanulás népszerűségének növekedésében a költséghatékonyság és a rugalmasság!

    Összeírtuk visszajelzések és felmérések alapján a legfontosabb érveket, amiket átolvasva villámgyorsan körvonalazódik, miért is alakul ki a nyelvoktatásban egy új paradigma, és miért nem széllel szemben, hanem annak erejét felhasználva vitorlázunk a modern világ kihívásainak tengerén!  

Online nyelvtanulás, avagy a technológia varázsa:

    Elég nehezen lehet megmondani egy ételről, hogy szeretjük-e vagy sem, amíg ki nem próbáltuk. Hasonló a helyzet az Online nyelvtanulással is. Mivel még sokaknak nem volt lehetőségük kipróbálni egy Online nyelvórát, (khm nálunk ezt ingyenesen megteheted), elmondunk pár óriási pluszt, aminek a végén ember legyen a talpán az, akit nem térítünk meg az Online nyelvtanulást illetően!      
  • Bárhonnan beülhetsz az órádra. De tényleg. A saját lakásod, otthonod, irodád és hasonló basic, de egyébként nagyon kényelmes helyszíneken felül, volt már, hogy egy fesztiválról, utazás alatt a vonaton, egy hotel medencéje mellől, munkába menet kocsiból, bevásárlás közben vagy épp túrázás közben vettek részt diákjaink nyelvórájukon.
 
  • Bármikor lehet órád. Ezt talán úgy lehet a legjobban szemléltetni, hogy nézzük meg, egy magántanárral késő este, vagy hajnalok hajnalán, akár hétvégén mennyire könnyed az óra egyeztetés. Ezzel szemben felcsapni a laptopot este a szófából és beiktatni egy gyors, intenzív beszédtréning órát, időtől (vagy időjárástól) függetlenül, se a tanárnak, se a diáknak nem okoz gondot!
  • E-tananyagok: Talán ez az, ami miatt a legjobban személyre szabható az összes Online nyelvóra. A tananyagok, feladatok, kvízek, applikációk, szótárak, E-könyvek, munkafüzetek, podcast-ok, videók tárháza gyakorlatilag végtelen. Mindezt pillanatok alatt be lehet vonni az óra menetébe.
  • Félősök, introvertáltak, figyelem! Az Online órán Te döntöd el, hogy legyen-e kamera is, vagy megelégszel csupán oktatód bársonyos hangjával. Bad hair day esetén is hasznos lehet ez a szabadság, ugyanakkor sokan nem mernek élőben elég bátran beszélni az adott nyelven, Nekik ez a jellegű “komfort” segítséget nyújthat a kezdetekben, sikeres fejlődés esetén pedig magabiztosabbá válik tudásuk, leküzdhetik gátlásaikat!
 
  • Élő írásjavítás, házifeladat: Óra közben a Google Docs-nak köszönhetően egyből látja az oktató, amit ír a diák, és ki tudja javítani, emellett jegyzeteket, szószedetet, példamondatokat is írhatunk, valamint a házi feladat szerepét is tökéletesen be lehet vele tölteni, és gyorsabb is kijavítani, mint a (remélhetőleg) órára elhozott, macskakörmös írást kibogozni.
 
  •  Külföldön élő, vagy akár külföldi, anyanyelvi oktatók: ezt talán a haladóbbak értékelik csak igazán, hogy milyen is egy olyan embertől tanulni, aki a kint él a cél nyelvet beszélők országában, és up to date az aktuális szlengekből, valamint a kiejtése is penge!

Miben tud segíteni a Consteach?

Mi 1 tanár 1 diák interaktív, Online nyelvórákra specializálódtunk, a jelenlegi legmodernebb és leghatékonyabb nyelvoktatási módszerre. Mivel a nyelvóráinkat Online tartjuk, így rengeteg időt, energiát és pénzt tudnak diákjaink megspórolni, ennek révén maga a nyelvtanulás is rugalmasabb, élvezhetőbb, hatékonyabbá válik! Nem vettél még részt Online nyelvórán? Akkor nincs mire várni!

Próbáld ki Ingyen!

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük