Nyelvtanulás otthonról? Mutatjuk a legjobb applikációkat!

A nyelvtanuló applikációkat az App Store-ból illetve a Google Play Áruházból tudod letölteni.

1.Memrise


A Memrise is közkedvelt nyelvoktató alkalmazás, amely ingyenes, így bármikor letölthetitek. A fejlesztők szerint több mint százötven nyelvi kurzus közül választhattok, a Memrise a nagy nyelvek – például az angol, a francia, a német, a spanyol, az olasz és az orosz – mellett olyan nyelveken is “tud”, mint az arab, a mandarin, az eszperantó vagy éppen a finn. 

2. Duolingo


A Duolingóról amit tudni kell, hogy egy nagyon népszerű nyelvoktató app, milliók használják világszerte, könnyű ugyanis belekezdeni a nyelvtanulásba: csak le kell töltenetek az alkalmazást, ki kell választanotok azt a nyelvet, amelyet szívesen elsajátítanátok, és már el is kezdhetitek az online kurzust.

3. Busuu


A Busuu szintén egyszerűen használható app, a letöltést követően ki kell választanotok azt az idegen nyelvet, amely érdekel titeket, majd azt is eldönthetitek, hogy milyen szinten álltok, melyik ponton szeretnétek csatlakozni a kurzushoz. Az alkalmazás ingyenes, de van néhány funkció – például a kvízek egy része -, amelyért fizetni kell. A Busuu iOS-en és Androidon működik.

4. Xeropan


Ez a nyelvtanuló applikáció majdhogynem egy komplett angoltanár a zsebedben, mely minden készséget képes fejleszteni A1-től C1-es szintig és ráadásképp szórakoztató nyelvtanulási élményt nyújt.

5. Drops


Míg például a Doulingo és a Xeropan komplex, többféle módszerekkel tanítanak, a Drops éppen ellenkezőleg. Kifejezetten a szókincs bővítésére szolgál és naponta legfeljebb 5 perc tanulást engedélyez. Amint letelt a kiszabott idő, az alkalmazás elindít egy 24 órás számlálót és csak annak lejárta után tudsz ismét szavakat tanulni. Tökéletes mintapéldája a micro-learningnek.

+1: Quizlet

A Quizlet az egyik legjobb szótanuló app, legnagyobb előnye, hogy a passzív nyelvtudásból aktív nyelvtudást tudsz fejleszteni a Flashcardok segítségével!

Nyelvórák otthonról, Online?


Az applikációk hasznosak, azonban ténylegesen megtanulni egy nyelvet egy tanár segítségével tudunk. A személyes nyelvórák mellett egyre divatosabb és praktikusabb az Online nyelvoktatás!

Amiben a Consteach segíthet:

A Consteach-nél 1 tanár 1 diák interaktív, Online nyelvórákra specializálódtunk, a jelenlegi legmodernebb és leghatékonyabb nyelvoktatási módszerre. Mivel a nyelvóráinkat Online tartjuk, így rengeteg időt, energiát és pénzt tudnak diákjaink megspórolni, ennek révén maga a nyelvtanulás is rugalmasabb, élvezhetőbb, hatékonyabbá válik! Nem vettél még részt Online nyelvórán? Akkor nincs mire várni!

Próbáld ki ingyen!