Top 5 nyelvtudás, amivel többet kereshetsz!

Napjainkban egyre gyorsabban fejlődnek és terjeszkednek globálisan az üzletek és a különböző iparágak, emellett a leginkább multikultúrális időszakát éljük történelmünknek.

A technológiai és kommunikációs eszközökök fejlődésének köszönhetően soha sem volt még ilyen könnyű elérni a globális közönséget.
Ha készen állsz arra, hogy megtanuld a leghasznosabb nyelvek egyikét, ez a karriered egyik legnagyobb lehetősége lehet!

„A más országokban bővíteni szándékozó vállalatok több mint 60% -a nem tudja ezt megtenni a nyelvi akadályok miatt.” -Brit Kereskedelmi Kamara

A legtöbb vállalat nincs még felkészülve a globális terjeszkedésre, ezzel együtt minél gyorsabban szeretnének ezen változtatni. A szervezetek két vagy akár három nyelven beszélő munkavállalókat keresnek, és a munkájukért hajlandóak prémium árat fizetni.
Miért ne lehetnél Te az egyik közülük?

Keress többet, legyen nagyobb szabadságod!

Az Euro London, az Európában székhellyel rendelkező legmagasabb toborzási ügynökség szerint:

„Egy idegen nyelv tudása 10-15% -kal növelheti a bérünket.”

A Economist is beszámolt arról, hogy az angol mellett a spanyol, francia vagy német nyelvtudással rendelkező alkalmazottak bónuszainak növekedése várható.

A több szabadság megszerzése a másik előny, amire szert tehetsz. Ha több értéket tudsz nyújtani a piacon, több:

– munkalehetőség közül tudsz választani, nem csak helyileg, hanem globálisan is
– részlegen tudsz majd dolgozni a nyelvtudásod miatt
– utazási lehetőséged lesz a tárgyalások, nemzetközi meetingek miatt

„A legfőbb ügyvédi irodák 42%-nál nőtt a második nyelvet igénylő jogi munkahelyek száma.”

Most, hogy értjük az idegen nyelv tanulásának fontosságát, mik azok a legfőbb nyelvek, amelyeket a leginkább megéri megtanulni? Nézzük!

1. Angol

Az angol a világszerte az a nyelv, amely az alapértelmezett választás a nemzetközi üzleti élet, a szórakozás,a politika és más területek számára. Valamennyire már a legtöbb olvasónk tud angolul, de arra buzdítunk, hogy megéri továbbfejleszteni a meglévő tudást is.

Ha valóban világszerte szeretnéd bővíteni karrierlehetőségeid, nem lesz elég a “konyha-angol”. Ahhoz, hogy Téged válasszanak ki a sok száz jelentkező közül, egyenes út lehet egy kiemelkedő angol tudás!

2. Német

A világ egyik legnagyobb autógyárainak otthona. Németország az európai gazdasági erőmű. Minden évben több és több bevándorló keres munkalehetőséget Németországban, viszont sokan elbuknak, mert nem beszélik a német nyelvet.

Albert Saiz, egy nyelvészeti tanulmányi szerzője szerint, a német nyelvtudás áll az első helyen a rangsorolásban, mellyel prémium fizetést szerezhetünk. Persze ez nem meglepő, hisz Németország virágzó gazdaság, és egy német vállalatnál való munkavégzés ebből adódóan magasabb fizetést is biztosít.

A német nyelv továbbá azonos nyelvcsaládból származik, mint az angol, így második nyelvként könnyebb is lehet elsajátítani.

3. Francia

Több mint 200 millió ember 5 különböző kontinensen beszél franciául, így érthető, miért az egyik legjobb választás a francia nyelv megtanulása. Első pillantásra a franciát csak Franciaországban élő emberek beszélhetik. De ez a második legismertebb nyelv az angol nyelv után. A francia nyelv ismerete kinyitja a kapukat a franciaországi francia cégek és más francia nyelvű országok, például Kanada, Svájc, Belgium, valamint Afrika előtt.

A világ ötödik legnagyobb gazdasága és a külföldi befektetések harmadik legnagyobb célpontja, vitathatatlanul kulcsfontosságú gazdasági szereppel rendelkezik. A diákoknak, akik szeretnék folytatni a mesterképzésüket vagy a BSC fokozatot, számukra a francia ismerete nagy előnyt jelenthet. A neves francia egyetemek Európa és a világ legjobb intézményei közé sorolhatók. A franciául beszélő diákok további ösztöndíjra jogosultak, amivel több ezer dollárt takaríthatunk meg.

4. Spanyol

Az elmúlt évtizedben a spanyol nyelv ismerete nemcsak az álláskeresők számára volt előnyös, hanem szükségszerűvé is vált. Az Egyesült Államokban és Európában a spanyol nyelv az egyik leggyakoribb választás az angol nyelv mellé. A világ több mint négy kontinensén is hivatalos a spanyol nyelv. Nem számít, milyen iparágról beszélünk, a számok magukért beszélnek, miért is érdemes spanyolul megtanulni, különösen az üzleti élethez.
Még egy fontos tényező: A spanyol nyelv az egyik legegyszerűbben megtanulható nyelv a leghasznosabb nyelvek közül!

5. Orosz

Oroszország még mindig jelentős gazdasági erőnek számít, különösen Kelet-Európában. Oroszországban a lakosság csupán 20-25% -a beszél második nyelvet. Ez azt jelenti, hogy ha Oroszországban szeretnénk dolgozni, vagy az oroszokkal folytatni üzleti tevékenységet, az orosz nyelvtudás elengedhetetlen lesz!

Reméljük meghoztuk a kedved és a motivációd a nyelvtanuláshoz!
Ha eddig nem voltál elégedett a nyelvtanulási lehetőségeiddel, mindenképp olvass tovább!

Kipróbálnád milyen egy teljesen modern, rugalmas és hatékony módszerrel nyelvet tanulni?

Mi ebben tudunk segíteni, egyéni, intenzív, online nyelvóráink segítségével!
Rugalmas, hozzád igazított óraidőpontok, kora reggeltől késő estig, akár hétvégén is!
Teljesen személyre szabott órák, melyhez a tananyagot Mi biztosítjuk, Neked!

Jelenleg a Consteach-nél 10 nyelvet tanulhatsz,
több, mint 40 fiatal, tehetséges oktató tanít, 30.000+ megtartott nyelvórával büszkélkedhetünk!

Kérdésed van? 
Szeretnéd, ha felmérnék a szintedet? 
Kipróbálnád milyen nálunk egy óra, teljesen ingyen?

Írd meg üzenetben nekünk ITT vagy a Facebook oldalunkon, mit kell tudni rólad, mi volna a célod, mikorra tervezed a nyelvvizsgát, és máris összehozunk 40 oktatónk egyikével!

Jelentkezés Ingyenes Próbaórára

Amennyiben szimpatikus volt a próbaóra és az oktatód, 1-8-16-35 alkalmas bérleteink közül választhatsz, melyeket itt tekinthetsz meg:

Árak, bérletek

INGYENES TANANYAGOKÉRT csatlakozz Facebook csoportunkhoz:

Consteach Nyelvtanulók Közössége